Menu
Home  >  Verzekeren  >  Uw gezin  >  Rechtsbijstand

Verzekering rechtsbijstand

Discussie bij een verkeersongeval of met de buren?

Of erger: met een werkgever, een handelaar of de fiscus!

Dankzij een goede rechtsbijstandsverzekering hoeft u niet te denken aan de kosten en kan u gewoon doorgaan met uw gelijk.

Arces heeft al meerdere keren een DECAVI trofee gwonnen voor de beste rechtsbijstandsverzekering op de Belgische markt, en biedt verschillende formules, van basic tot zeer uitgebreid.

De juristen van Arces doen al het mogelijke om tot een minnelijke schikking te komen. Indien dat niet lukt, helpt men u verder met volgende stappen, ook in de rechtbank.

Een advocaat mag u vrij kiezen. Arces garandeert u ook een onpartijgdiheid, aangezien het bedrijf enkel dit soort verzekeringen aanbiedt.

Wat onze klanten zeggen

Beste, aangaande dit schadegeval kan ik enkel maar zeggen dat dit dossier zeer vlug in orde was,1.Ik had onmiddellijk na het ongeval een mail gestuurd en kreeg daar ook direct antwoord...

Roland Verbeke

daar wij heel wat problemen met p en v verzekeringen dit jaar hebben meegemaakt heeft mark verbraeken dit alles toch nog op een perfecte manier kunnen rechtzetten.Zij hebben hun werk f...

cindy engelen

Snelle afhandeling van het schadegeval aan onze wagen ! Dossier was ook perfect digitaal te volgen via informex-timeline.

Michiel Decleyre

Deel ook uw mening