Menu
Home  >  Verzekeren  >  Uw nabestaanden  >  Schuldsaldoverzekering

Schuldsaldoverzekering

De aankoop of renovatie van een huis kost veel geld. Een lening daarvoor neemt dan ook een grote hap uit je gezinsbudget. Met een schuldsaldoverzekering van P&V ben je er zeker van dat je partner of gezin in je huis kan blijven wonen, wanneer jou iets overkomt.

Gemoedsrust voor jou en je gezin

Maandelijks betaal je de lening voor de aankoop of renovatie van je huis af. Maar wat wanneer jij of je partner vroegtijdig overlijdt? Dan betaalt P&V Verzekeringen het saldo van je woonlening terug. Geheel of gedeeltelijk, aan jou de keuze. Zo moeten jij of je partner deze lening niet alleen verder aflossen.

Drie goede redenen om voor een schuldsaldoverzekering van P&V te kiezen

  • Bepaal zelf voor welk bedrag je je verzekert
    We raden je aan om je voor 100% te verzekeren. Dan wordt de lening helemaal terugbetaald bij een onverwacht overlijden. Maar je kan natuurlijk ook voor een gedeeltelijke dekking kiezen. Dan blijf jij of je partner zelf nog een deel van je woonlening afbetalen.Voor welk bedrag je je ook verzekert, in ruil voor een kleine premie genieten jij en je gezin van een grote financiële gemoedsrust.

  • Kies je betaalwijze
    Betaal de hele premie in één keer of spreid de premies over twee derde van de looptijd van je woonlening. Voor welke betaalwijze je ook kiest, de schuldsaldoverzekering van P&V dekt de volledige looptijd van je lening.

  • Geniet van belastingvoordeel
    Onder bepaalde voorwaarden kan je een deel van je jaarlijkse premie recupereren via je belastingen.

Tip: Een schuldsaldoverzekering is ook bij andere grote kredieten interessant. Zo kan je je laten verzekeren bij een aankoop van een auto of bij het aangaan van een persoonlijke lening.

Heb je net een woonlening afgesloten of plan je er een aan te gaan? Kom langs bij een van onze adviseurs. Samen bekijken we je persoonlijke situatie en zoeken we uit op welke manier jij je gezin kan beschermen door een schuldsaldoverzekering.

Wat onze klanten zeggen

Bedankt Marc voor de steeds verhelderende uitleg en om altijd klaar te staan. Klantenservice wordt door jullie zeer hoog in de vaandel gedragen! Ook het nakijken van mogelijkheden r...

Lynn De Cock

Enorm tevreden van de snelle en vriendelijke service en perfecte ondersteuning.

Cimaron Willaert

Ik heb voorgaande reacties gelezen en heb hier eigenlijk weinig of niets aan toe te voegen. Voor P&V en vooral voor onze tussenpersoon Marc Verbraecken, "DIKKE DUIM"

Vandenberghe Robert

Deel ook uw mening