Menu
Home  >  Verzekeren  >  Uw voertuigen

Uw voertuigen

Autoverzekering

Stap met een gerust hart in uw auto. Vul uw minimumverzekering (wettelijke verplicht) aan met een bijkomende bescherming, voor uw wagen en/of voor uzelf met een omnium, bijstands- of bestuurdersverzekering.

 
 
 
 
Motor

Op uw motorfiets vergeet u al uw zorgen. Op voorwaarde dat uw nieuwe of tweedehandsmotor goed verzekerd is, natuurlijk.

Bij P&V stelt u die motorverzekering samen op uw maat. Daarbij geniet u van allerlei voordelen, zoals de bescherming van uw motoruitrusting of een korting tot 65% als u uw motorcontract combineert met uw autoverzekering. Kortom, u kunt met een gerust hart op pad.

Lichte vracht

Voor een lichte vrachtwagen of camionette kunt u dezelfde verzekeringen afsluiten als voor een auto. Van de verplichte BA-verzekering over de omniumverzekering tot de pechbijstand. De premie voor deze voertuigen met een maximale toegelaten massa, dit is het laadvermogen en de eigen massa samen, van 3.500 kg is doorgaans duurder. Maar u kunt wel genieten van een gunstig fiscaal stelsel, zeker als zelfstandige.

Pechverzekering

Dringende hulp nodig? De pechverzekering redt u op elk moment: dag en nacht, elke dag van de week. Voor personen en/of voertuigen.

Rechtbijstandverzekering

Je auto? Die is verzekerd bij een ongeval, diefstal of glasbraak.
Maar wat doe je wanneer je wagen niet goed hersteld werd in de garage?

 
 
 
 
De fietsverzekering

Geniet volop van elke rit: naar school of naar het werk, en veilig weer naar huis. Met onze fietsverzekering kunt u samen met uw gezin rekenen op een volledige bescherming en bijstand. 

Wat onze klanten zeggen

Zeer vriendelijke medewerkers, staan altijd voor je klaar met hun snelle service! Altijd even vriendelijk en correct komen hun afspraken na! Top verzekeringskantoor!!

Ibtissam Arkiza

Deel ook uw mening