Menu
Home  >  Verzekeren  >  Uw voertuigen  >  Fietsverzekering

De Fietsverzekering

Geniet volop van elke rit: naar school of naar het werk, en veilig weer naar huis. Met onze fietsverzekering kunt u samen met uw gezin rekenen op een volledige bescherming en bijstand.

Dekt diefstal, materiële schade en bijstand

Diefstal, materiële schade en bijstand zijn standaard verzekerd in de basisformule van P&V. Hiermee bent u altijd en overal beschermd, in weer en wind. Toch liever nog wat extra bescherming? Breid dan uw basisformule uit met de optionele waarborgen lichamelijke schade en rechtsbijstand.

Voor alle soorten fietsen en zachte vervoermiddelen

Klassieke of elektrische fiets, gewone step of e-step, bakfiets, hoverboard, segway, rolstoel met of zonder elektrische motor … met onze verzekering kunt u veilig en zorgeloos op pad.

Snel en online afsluiten

Na enkele minuten hebt u met een beetje hulp van uw P&V-adviseur uw fietsverzekering op zak, helemaal digitaal. De persoonlijke en professionele service krijgt u er gratis bij.

Flexibel maandabonnent

U sluit uw contract af per maand, flexibel en zonder verplichtingen. Een schadegeval? Dat meldt u snel en eenvoudig via uw via uw klantenzone.

Wat onze klanten zeggen

Bedankt voor de fantastische samenwerking en service en het vertrouwen. Er zijn nog weinig mensen met zoveel inzet en waar men zo op kan rekenen.

Pascal Lauwers

heb slechts één reactie: Marc is een super verzekeringsmakelaar, staat ALTIJD klaar om elk probleem op te lossen en heel belangrijk steeds met de glimlach, geen moeite teveel!!

Tamara Verhelst

Ik heb voorgaande reacties gelezen en heb hier eigenlijk weinig of niets aan toe te voegen. Voor P&V en vooral voor onze tussenpersoon Marc Verbraecken, "DIKKE DUIM"

Vandenberghe Robert

Deel ook uw mening