Menu
Home  >  Verzekeren  >  Uw woning  >  Brandverzekering eigenaar of huurder

Je huis is goed verzekerd met Ideal Woning

Je huis is je thuis. Je kocht een bestaande woning of liet er een (ver-)bouwen.
Het is de plek waar je jezelf kan zijn. De plek die je met veel zorg inrichtte. Het is jouw plek.
Een goede brandverzekering is daarom erg belangrijk. Je wilt je thuis immers goed beschermen bij waterschade of brand. Voor ons bij Verzekeringskantoor Verbraecken & Partners is het duidelijk: met de Brandverzekering Ideal Woning van P&V Verzekeringen is je huis in goede handen bij schade.

Een brandverzekering op maat van jouw behoeften

Elk huis is anders. Elke inboedel ook. En daarom is de Brandverzekering Ideal Woning van P&V Verzekeringen er eentje op jouw maat. Met deze uitgebreide basisdekking biedt P&V jouw woning en inboedel driedubbele bescherming. Zo ben je gedekt tegen alle grote risico’s:

 • Schade aan je woning
  Brand, water, storm of een overstroming kunnen veel schade veroorzaken aan je huis. Maar dankzij de Brandverzekering Ideal Woning hoef je je geen zorgen te maken over de herstellingskosten.
 • Schade aan je inboedel
  Je hebt je huis met veel zorg ingericht. Werden je interieur of persoonlijke bezittingen beschadigd door een waterlek of een brand? Ook voor deze kosten kan je rekenen op de Brandverzekering Ideal Woning.
 • Schade aan derden
  De storm blies enkele dakpannen op de auto van je buurman? Zowel bij de schade aan je eigen huis als die aan de auto van je buurman komt Ideal Woning tussen.

Mag het iets meer zijn? Met deze optionele waarborgen ben je nóg beter beschermd

 • Diefstal en vandalisme bij inbraak
  Je bent bestolen en inbrekers brachten heel wat schade toe. P&V vergoedt de gestolen of vernielde goederen. Ook wanneer je buitenshuis of in je vakantiehotel overvallen en bestolen werd, komt de optionele waarborg Diefstal en vandalisme tussen.
 • Rechtsbijstand
  Soms zorgt schade voor een geschil met de buren. Met de rechtsbijstand van P&V krijg je juridische bijstand. Via een minnelijke schikking of gerechtelijke procedure lost P&V het geschil op. De kosten van de advocaat zijn voor hun rekening.
 • Onrechtstreekse verliezen
  Bij schade komen er vaak nog extra kosten bij: telefoonkosten, verplaatsing… . De optionele waarborg Onrechtstreekse Verliezen dekt deze kosten door je schadevergoeding met 10% te verhogen. En dat zonder dat je bewijsstukken van deze extra kosten moet voorleggen.

Met deze Packs kies je voor de meest volledige dekking

De basisdekking Ideal Woning bezorgt je zeker gemoedsrust. Maar soms wil je meer.
Dan kan je kiezen voor één van de Packs. Zo kan je je verzekering nog beter afstemmen op de bescherming die jij nodig hebt.

 • Pack Woning+
  Met het Pack Woning+ verhoog je het bedrag dat je terugbetaald krijgt van je basisverzekering. Bovendien dekt dit Pack nog een aantal extra zaken.
  Zo vergoedt P&V een gebroken computerscherm, televisie of tablet groter dan 11 inch. Valt je diepvries uit door een stroompanne? Dan vergoedt P&V je voor het bedorven eten dat erin zat.
 • Pack Tuin
  Je tuin is je trots, de plek waar je tot rust komt.Met het Pack Tuin geniet je van een verzekering waarmee bijvoorbeeld stormschade aan je zonneluifel of terrasafsluiting gedekt wordt. Vervuilde een overstroming het water van je zwembad? Ook die kosten betaalt P&V.
 • Pack Diefstal+
  Koos je voor de Optionele Waarborg diefstal en vandalisme bij inbraak dan verdubbel je met het Pack Diefstal+ in veel gevallen het bedrag van de terugbetaling bij diefstal. Je verzekert met dit Pack ook goederen die buiten je woning gestolen worden: het horloge in het studentenkot van je zoon of de laptop uit je auto terwijl je er naast zat.

Nog 3 redenen om voor de Brandverzekering Ideal Woning van P&V Verzekeringen te kiezen!

 • P&V stuurt een hersteller in dringende gevallen
  P&V heeft een loodgieter en elektricien klaarstaan die in dringende gevallen kan langskomen. P&V betaalt de verplaatsingskosten en het eerste uur werkloon, ook wanneer het gaat om een niet-gedekt schadegeval. De rest van de kosten betalen ze als het om een dringende interventie gaat onder een van de door jou gekozen optionele waarborgen.
 • Een slotenmaker helpt je meteen uit de nood
  Kan je niet meer binnen in je huis? Zijn je sleutels gestolen of afgebroken in het slot? P&V zorgt voor een slotenmaker. Jij betaalt enkel het materiaal bij vervanging. De verplaatsingskosten en de montage zijn voor de rekening van P&V.
 • P&V helpt je wanneer je woning onbewoonbaar is
  Je woning is zo erg beschadigd dat je er niet kan blijven. Dan betaalt P&V maximaal vijf nachten hotelkosten. Minderjarige kinderen worden samen met een begeleidende volwassene tot zeven dagen ergens anders opgevangen.
  P&V regelt de verhuis van je inboedel naar een meubelbewaarplaats, een nieuwe verblijfplaats of zorgt voor de bewaking van je huis. Moeten je kat of hond opgevangen worden? Ook dat brenget P&V in orde.

Met de Brandverzekering Ideal Woning van P&V Verzekeringen krijg je een uitgebreide basisdekking en een driedubbele bescherming. Wil je je woning nog beter beschermen? Kies dan voor een van de optionele waarborgen of voor een pack.

Wil je graag wat meer informatie? Kom langs voor een gesprek met een van onze adviseurs. Wij helpen je graag bij het samenstellen van je ideale brandverzekering.

Wat onze klanten zeggen

Geen enkel probleem gehad... perfecte ondersteuning!

Marc Deli

Enorm tevreden van de snelle en vriendelijke service en perfecte ondersteuning.

Cimaron Willaert

we stellen de service van Marc op prijs,en hebben het volste vertouwen in hem.

gerda franck

Deel ook uw mening

Voor een brandverzekering op maat contacteer ons kantoor

Contactgegevens
info@vpverzekeringen.be