Menu
Home  >  Verzekeren  >  Uw woning  >  Brandverzekering huurder

Ideal Woning: de beste verzekering voor je huis en thuis, ook als huurder

Je huis is je thuis. Het is de plek die je met veel zorg hebt ingericht. Waar je helemaal jezelf kan zijn. En die wil je natuurlijk goed beschermen. Ook wanneer je een woning huurt. Bij Verzekeringskantoor Marc Verbraecken leggen we je graag uit waarom je ook als huurder optimaal beschermd bent met de P&V Brandverzekering Ideal Woning.

Met Ideal Woning ben je driedubbel beschermd

De basisdekking van de Brandverzekering Ideal Woning beschermt je huis en inboedel bij brand, overstroming, water- of stormschade. Je garage verzekert P&V mee, ook als die op een ander adres ligt. Huur je een zaal voor een familiefeest? Dan is die even goed verzekerd. En wanneer je verhuist, ben je op beide adressen 60 dagen lang beschermd.

 • Verzeker je huurdersaansprakelijkheid
  Je bent als huurder verantwoordelijk voor de woning die je huurt. Dat wil zeggen dat je aan het einde van het huurcontract de woning achterlaat in dezelfde staat als aan het begin van dat contract.
  Is er toch schade aan je huurwoning? Dan ben jij aansprakelijk, tenzij je het tegendeel kunt bewijzen. Met Ideal Woning verzeker je deze huurdersaansprakelijkheid en ben je beschermd bij brand, overstroming, water- of stormschade aan je huurwoning.
 • Bescherm je inboedel
  Die mooie halkast, de antieke spiegel of de designstoelen aan de eettafel. Ze maken van je huis een echt persoonlijke thuis. Ideal Woning biedt je bescherming bij brand, overstroming, storm- of waterschade aan je inboedel. Tip: Controleer af en toe of je inboedel nog voor de correcte waarde verzekerd is.
 • Wees gerust wanneer je schade aan anderen veroorzaakte
  Je vergat een kraan dicht te draaien, je badkamer overstroomde en het water sijpelde door de vloer binnen in de woning van je onderbuur. Met Ideal Woning hoef je je geen zorgen te maken. P&V vergoedt zowel je eigen schade als de schade van je onderbuur.

Kies voor nog meer bescherming met één van de drie optionele waarborgen

De basisdekking van Ideal Woning is uitgebreid. Bij brand, overstroming, water- of stormschade kan je gerust zijn: je bent uitstekend beschermd. Toch wil je soms meer. En daarom kan je de Ideal Woning-verzekering nog uitbreiden met drie optionele waarborgen.

 • Diefstal en vandalisme bij inbraak
  Er werd ingebroken in je huis. Je bent bestolen en de schade is groot. Wanneer je kiest voor de optionele waarborg Diefstal en Vandalisme, vergoedt P&V de gestolen of vernielde goederen. Dat doet P&V ook als je in een vakantiehotel overvallen en bestolen werd. Zo hoef je je op verlof nergens zorgen over te
  maken.
 • Rechtsbijstand
  Soms ontstaan er geschillen bij schade. Via een minnelijke schikking of gerechtelijke procedure probeert P&V dan de situatie op te lossen. Dankzij de optionele waarborg Rechtsbijstand krijg je juridische bijstand als je die nodig hebt, tot een maximum van €50 000. Ook de kosten van de advocaat zijn voor hun rekening.

  Let op: strafrechtelijke en administratieve boetes moet je zelf betalen.

  Er is nog meer. Ben je het niet eens met de schaderaming door een aangestelde expert? P&V betaalt de kosten van de tegenexpert. En is de aansprakelijke van de schade onvermogend? Dan krijg je met deze optionele waarborg een schadevergoeding tot €50 000.
 • Onrechtstreekse verliezen
  Vaak brengt schade nog extra kosten met zich mee. Je moet telefoneren, rondrijden, rondrijden…Kies je voor de optionele waarborg Onrechtstreekse Verliezen, dan verhoogt P&V je schadevergoeding met 10%. Je hoeft zelfs geen bewijsstukken van deze extra kosten voor te leggen.

Met deze Packs geniet je van een aanvullende dekking, op jouw maat

Door te kiezen voor Pack Woning+ of Pack Diefstal+ stem je je brandverzekering nog beter af op de bescherming die wil krijgen.

 • Pack Woning+
  Als je kiest voor het Pack Woning+, dan verhoogt het bedrag dat je terugbetaald krijgt van de Ideal Woning-verzekering. Bovendien geniet je met dit pack ook nog van een aantal extra dekkingen. P&V vergoedt zo bijvoorbeeld het gebroken scherm van je computer, televisietoestel of tablet (als dat groter is dan 11 inch). En viel je diepvries uit door een onvoorziene stroompanne? P&V vergoedt je ook voor het bedorven voedsel.
 • Pack Diefstal+
  Koos je voor de onze optionele waarborg Diefstal en Vandalisme dan verdubbelt P&V met dit Pack de schadevergoeding voor diefstal in veel gevallen. Ook goederen die buiten je woning gestolen worden, zijn verzekerd met dit Pack: de laptop uit het studentenkot van je zoon of de tablet uit je auto terwijl je er naast zat.

Nog 3 redenen om voor de Brandverzekering Ideal Woning van P&V Verzekeringen te kiezen!

 • P&V stuurt een hersteller in dringende gevallen
  Bij P&V hebben ze voor jou een loodgieter en elektricien klaarstaan die in dringende gevallen kan langskomen. Zij betalen de verplaatsingskosten en het eerste uur werkloon, ook wanneer het gaat om een niet-gedekt schadegeval. De rest van de kosten betaalt P&V als het om een dringende interventie gaat onder een van de door jou gekozen optionele waarborgen.
 • Een slotenmaker helpt je meteen uit de nood
  Kan je niet meer binnen in je huis? Zijn je sleutels gestolen of afgebroken in het slot? P&V zorgt voor een slotenmaker. Jij betaalt enkel het materiaal. De verplaatsingskosten en de montage zijn voor hun rekening.
 • P&V helpt je wanneer je woning onbewoonbaar is
  Je woning is zo erg beschadigd dat je er niet kan blijven. Dan betaalt P&V maximaal vijf nachten hotelkosten. Minderjarige kinderen worden samen met een begeleidende volwassene tot zeven dagen ergens anders opgevangen.
  P&V regelt de verhuis van je inboedel naar een meubelbewaarplaats, een nieuwe verblijfplaats of zorgt voor de bewaking van je huis. Moeten je kat of hond opgevangen worden? Ook dat brengen zij in orde.

De Brandverzekering Ideal Woning van P&V Verzekeringen krijg je een uitgebreide basisdekking en een driedubbele bescherming. Wil je je woning nog beter beschermen? Kies dan voor een van de optionele waarborgen of voor een pack.

Wil je graag wat meer informatie? Kom langs voor een gesprek met een van onze adviseurs. Wij helpen je graag bij het samenstellen van je ideale brandverzekering.

Wat onze klanten zeggen

Na 20 jaar nog eens beroep moeten doen op de glasschadeverzekering huispolis. Snelle oplossing en herstelling geven een leuk gevoel. Ook vanaf vorig jaar auto terug verzekerd dus dik ok !!!

Luc Thoen

Zeer vriendelijke medewerkers, staan altijd voor je klaar met hun snelle service! Altijd even vriendelijk en correct komen hun afspraken na! Top verzekeringskantoor!!

Ibtissam Arkiza

Heel tevreden over de service van het kantoor tijdens de regeling auto ongeval alles correct en vlug afgehandeld en alsook dat de afgevaardigde aan huis komt indien nodig,dat is een gr...

OCKERS GUSTAAF

Deel ook uw mening

Voor een brandverzekering op maat contacteer ons kantoor

Contactgegevens
info@marcverbraecken.be