Opstarten

De opstart van je onderneming is een grote stap. Proficiat! Daarom is het zeker geen overbodige luxe om eens stil te staan bij de invloed daarvan op je verzekeringen.

Praktische voorbeelden

  • Iedereen maakt wel eens een fout. Maar wat als dat grote gevolgen heeft voor je klant? Daarom doe je er goed aan om een aansprakelijkheidsverzekering te nemen. Voor sommige beroepen verplicht, voor andere niet, maar in ieder geval geen overbodige luxe.
  • Een ongeval of ziekte kan iedereen overkomen. Dan zorgt de verzekering gewaarborgd inkomen ervoor dat je een inkomen krijgt bovenop de vergoeding van het ziekenfonds.
  • Bouw met een VAPZ (Vrij Aanvullend Pensioen Zelfstandigen) of een IPT (Individuele pensioentoezegging) een pensioenkapitaal op, waarmee je het beperkte wettelijke pensioen kan aanvullen. Bovendien bespaar je elk jaar op je belastingen en je sociale bijdragen.

Hoe kunnen we je helpen?

De opstart van je nieuwe onderneming eens bespreken? Neem gerust contact op.

Niet gevonden wat je zocht?

Verzekeren is maatwerk. Daarom kan het goed zijn dat je niet exact vond waar je naar op zoek was op onze website. Contacteer ons gerust en we bekijken jouw specifieke situatie samen.

Marc Verbraecken