Ben je zeker dat je goed verzekerd bent?

Wij overlopen samen met jou al je verzekeringen, ook de verzekeringen die je ergens anders hebt afgesloten. Volledig gratis en zonder verplichting, of je nu klant bij ons bent of niet.

4,8/5 via Google Reviews
Een meeting tussen oprichter Marc Verbraecken, Joris & Melissa van Verbraecken & Partners Verzekeringen

Waarom de verzekeringsscan aanvragen?

Wanneer heb je voor het laatst je verzekeringen gecheckt? Geen leuk klusje, maar wel belangrijk om te doen. Heel wat mensen onderschatten hoeveel ze uitgeven aan verzekeringen. Sommigen stapelen de contracten op zonder dat ze daarom ook echt beter beschermd zijn. Hoe zit het eigenlijk bij jou? Ben jij vandaag goed verzekerd? Niet te veel en niet te weinig? Is je gezin goed beschermd? Dankzij onze verzekeringsscan weet je onmiddellijk waar je aan toe bent. Ook voor ondernemers!

  • Deze check-up is geheel gratis en vrijblijvend
  • Je kan gerust zijn dat je niet te veel of te weinig betaalt
  • Je krijgt gegrond advies van een expert

Hoe werkt de verzekeringsscan?

1

Boek je afspraak

Boek je afspraak via bovenstaande knop ‘Boek je gratis verzekeringsscan’. Dit duurt slechts enkele minuten.

2

Eerste contact

Onze risicomanager neemt binnen een (werk)dag contact met je op om een afspraak in te plannen.

3

Persoonlijk gesprek

Tijdens een persoonlijk gesprek nemen we samen je situatie, wensen en verzekeringsportefeuille door. Volledig vrijblijvend. Geen sales-gesprek.

4

Samenvatting

Je krijgt binnen 5 (werk)dagen inzicht in mogelijke kostenbesparingen en voorwaardenverbeteringen in de vorm van een handige samenvatting.

Zeer tevreden. Doen de nodige extra moeite , duidelijke uitleg over de producten en altijd vriendelijk.

Koen Meulewaeter
4,8/5 via Google Reviews

Toch nog vragen?

Voor wie is de gratis verzekeringsscan?

Onze gratis verzekeringsscan geeft inzicht in je risico’s, huidige verzekeringen en verzekeringskansen. Dit is interessant voor elke ondernemer of organisatie. Of u nu net gestart bent, u groeiende bent of al een gevestigd merk bent. Je verzekeringen en risico’s periodiek onder de loep nemen loont altijd.

Waar vindt de afspraak plaats?

Je hebt drie opties:

  1. Je bent steeds welkom in een van onze kantoren,  tijdens of na de kantooruren. Je krijgt er advies van één van onze verzekeringsexperten. En een kopje koffie of thee.

  2. Om te genieten van dezelfde expertise als in je kantoor zonder dat je je hoeft te verplaatsen, kan je ook een videogesprek inplannen. 6 dagen per week, ook op zaterdag en 's avonds.

  3. Op jouw verzoek komen we ook graag langs bij je thuis.

Wat kost de verzekeringsscan?

Wij investeren ongeveer zes tot acht uur in elke scan. Wij factureren deze kosten niet, want de scan is volledig gratis. We zien onze scans als een investering in onze (toekomstige) relatie. Je zit dus nergens aan vast.

Waarom een portefeuille scan?

Een aantal zaken onderhoud je best regelmatig. Denk maar aan je auto. Ook daarmee ga je tenslotte af en toe naar de garage voor een kleine of grote beurt.

Zo is het ook met je verzekeringen. Allerlei ontwikkelingen kunnen jouw geld- en verzekeringszaken beïnvloeden. Denk maar aan wijzigingen op fiscaal gebied, nieuwe producten of veranderingen in je persoonlijke situatie. Wij raden je dan ook aan om op geregelde tijdstippen een verzekeringsscan te laten doen om jouw verzekeringen tijdig aan te laten passen aan de nieuwe situatie.

Klaar voor je gratis verzekeringsscan?

Wij overlopen samen met jou al je verzekeringen, ook de verzekeringen die je ergens anders hebt afgesloten. Volledig gratis en zonder verplichting, of je nu klant bij ons bent of niet.

Marc Verbraecken